Pro-Verb is een jong aannemersbedrijf gelegen in het landelijke Kerkhove, aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Het bedrijf werd opgestart in 2015 door Steven Dejan, een jonge gedreven vakman en ondernemer.

Zijn passie voor vakmanschap startte reeds op zeer jonge leeftijd, het ondernemerschap werd hem met de paplepel ingegeven.

Steven genoot een technische schoolopleiding, gevolgd door een bachelor opleiding Multimedia en communicatie technologie. Na 10 jaar werkervaring was de tijd rijp om een jeugddroom waar te maken; een eigen zaak.

Pro-Verb staat voor “Professioneel Verbouwen”. Het is dan ook onze missie om onze klanten te begeleiden in hun projecten en telkens weer professioneel vakwerk af te leveren. Hiervoor kunnen wij rekenen op eigen vakkennis, ervaring en een nauwe samenwerking met lokale betrouwbare en gedreven aannemers.”

Als u uw renovatiewerken aan ons toevertrouwt, mag u er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen. Dit alles tegen een correcte prijs.

Onze troeven:

  • Kennis en ervaring: Wij werken enkel met ervaren vakmannen die zich steeds bijscholen met de laatste technieken.
  • Kwaliteit: wij gebruiken enkel kwalitatieve materialen en stellen hoge eisen aan de afwerking.
  • Communicatie: u als klant heeft één contactpersoon die de verantwoordelijk neemt en het gehele project in goede banen leidt; geen doorschuiven van verantwoordelijkheden dus.
  • Eerlijkheid: U krijgt op voorhand een duidelijke prijsopgave zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Geen extra kosten zonder uw goedkeuring.
  • Planning: U kunt er op rekenen dat de werken steeds tijdig worden opgeleverd; geen onhaalbare deadlines of valse beloften!